Машина за сушење Gorenje D74 CY2W

Машина за сушење со капацитет 7 кг. и енергетска класа Б.
Цена:
Цена без ДДВ: 22.750,00 ден
Цена: 22.750,00 ден
Опис Енергетска класа: B

Капацитет на сушење: 7 кг

Електричен програматор

Волумен на барабанот: 117 Литри

Осветлен барабан

Врата: 35 cm

Агол на отвoрање на вратата: 180 °

Реверзибилно движење на барабанот

ЛЕД дисплеј

Одложен почеток на перење (24 часа)

Програми:7

Програми: Памук, Синтетика, Осетливи алишта, XL програма (за големи парчиња)

Пониска температура на сушење

Систем против туткање

Звучен сигнал

Едноставно чистење на филтерот

Покажувач на процесот на перење (LED display)

Сигнал за полн сад за кондензатот

Прикажување на преостанато време на сушење на ЛЦД

Вакумски ногарки

AdaptTech сушење: Интелигентен систем на памтење

Сензор на влажност

Сервисна дијагностика

Автоматско исклучување во случај на прегревање

Автоматско исклучување при отворена врата

Заклучување - заштита од деца (CDP)

Барабан од не'рѓосувачки челик

Бучност: 65 dB(A)re1pW

Потрошувачка на енергија kWh/год.: 504 kWh

Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm

Димензии на амбалажата (Ш x В x Д): 64 × 91,5 × 68,5 cm

Тежина на апаратот: 40 кг

Боја: Бела

Бруто тежина на апаратот: 42 кг

Приклучна моќ: 2.500 W

Осигурувач: 16 A

Коментари

Нема коментари за овој производ.