Машина за сушење Gorenje D 724 BL

Кондензациска машина за сушење со капацитет 7 кг.
Цена:
Цена без ДДВ: 20.490,00 ден
Цена: 20.490,00 ден
Опис

Управување

 • Електричен
 • Сервисна дијагностика
 • Одложен старт24 часа
 • Персонализирани подесувања на сите програми

Програми

 • Сензорско и временско сушење
 • SensoCare прилагоден начин на сушење
 • Mix
 • Синтетика: SensoCare
 • Памук:4 степени на влажност
 • Функции
 • Намалување на температурата
 • Систем против туткање
 • Број на степени на влажност - памук:  4
 • Ладење (10 мин.)
 • AutoDrain - можност за директен одвод на кондензатот

Особини

 • Дизајн:Бело
 • Волумен на барабанот:  117 Литри
 • Собирач (резервоар) на вода:4,2 Литри
 • Врата:35 cm
 • Агол на отварање на вратата: 180 °
 • Pеверзибилно движење на барабанот
 • Сензор на влажност
 • Вакумски ногарки

Опрема

 • Едноставно чистење на филтерот

Безбедносни системи

 • Автоматско исклучување при отворена врата
 • Сигнал за полн сад за кондензатот
 • Систем против туткање

Технички особини/Димензии

 • Енергетска класа:B
 • Капацитет 7 кг
 • Потрошувачка на енергија кВч/година:504 kWh
 • Потрошувачка на енергија:4,21 kWh
 • Време на сушење:120 мин.
 • Бучност:65 dB(A)
 • Димензии (Ш x В x Д):60 × 85 × 60 cm
 • Тежина на апаратот:38 кг
 • Димензии на амбалажата (Ш x В x Д):64 × 91,5 × 68,5 cm
 • Бруто тежина на апаратот:40 кг
 • EAN Код:3838942748813
 • Тип на апаратот:Самостоен

Коментари

Нема коментари за овој производ.