Машина за сушење Beko DCU 7430

Машина за сушење со капацитет 7 кг.
Цена:
Цена без ДДВ: 19.990,00 ден
Цена: 19.990,00 ден
Опис LCD дисплеј

Енергетска класа:

Капацитет:7kg

15 програми

Нерѓосувачки метал на комора

Одложен старт 0-24часа

Автоматско сензорско сушење

Индикатор за работниот програм

Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за празнење на садот за вода

Заштита за децa

Потрошувачка на енергија годишно:504kWh

Ниво на бучава:65dB

Димензии:85x60x53cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.