Машина за сушење Ariston TCM 580

Кондезациска машина за сушење со капацитет 8 кг.
Цена:
Цена без ДДВ: 15.990,00 ден
Цена: 15.990,00 ден
Опис Кондезациона сушара

Капацитет: 8kg

Дисплеј за работна функција

Одложен старт

Заклучување

2 температури

Функција ладно сушење, за полесно пеглање на алиштата

Енергетска класа C

Мах време за сушење 160min

Годишна потрошувачка на енергија 322kWh

Ниво на бучава 72dB

Димензии: 85x59.5x58.5cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.