AUX 12000 bty климатизер 3.5kW

Клима уред, енергетска класа А+.
AUX 12000 bty климатизер 3.5kWAUX 12000 bty климатизер 3.5kW
Цена:
Цена без ДДВ: 17.250,00 ден
Цена: 17.250,00 ден
AUX 12000 bty климатизер 3.5kW
AUX 12000 bty климатизер 3.5kW
Опис SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W

Енергетска класа: A+

Режим на чекање: 0.5 W

Одржување: R410A/950g

Ладење: Капацитет:3,700 W

Номинална влезна струја:1,150 W

Номинална вредност на струја:5.1A

Греење: Капацитет:3,800 W

Номинална влезна струја:1,053 W

Номинална вредност на струја:4.6A

Проток на воздухот: 570m3/h

Тежина: 10kg

Димензија: 800mm x 300mm x 198mm

Квадратура: 30-40m2

Енергетска класа: A+

Ладење: Капацитет: 3,700 W

Греење: Капацитет: 3,800 W

Тежина: 10kg

Коментари

Нема коментари за овој производ.