Балон Крштевка

Честитајте им ја крштевката на вашите најмили со поинаков подарок - прекрасен хелиумски балон во сина боја.
Балон КрштевкаБалон Крштевка
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис

Честитајте им ја крштевката на вашите најмили со поинаков подарок - подарете им прекрасен хелиумски балон во сина боја, за момчиња.

Балонот е со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.