TOMMEE TIPPEE термос/затоплувач

Ја одржува топлината на водата 6 часа.
TOMMEE TIPPEE термос/затоплувачTOMMEE TIPPEE термос/затоплувач
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
TOMMEE TIPPEE термос/затоплувач
TOMMEE TIPPEE термос/затоплувач
Опис *Без БПА

*Ја одржува топлината на водата 6 часа

*Можност за топлење на веќе припремено млеко во шише:

Доколку сакате да го затоплите млекото во шише наполнете го со топла вода пластичниот дел и во него поставете го шишето со млеко.

Коментари

Нема коментари за овој производ.