Tommee Tippee Електричен стерилизатор

Ги чува шишињата стерилни до 24 часа.
Цена:
Цена без ДДВ: 4.650,00 ден
Цена: 4.650,00 ден
Опис Пакувањето содржи:

-електричен стерилизатор за 6 шишиња и додатоци

-шише 150 мл, цуцла за шише 0+м

-цуцла лажливка 0+

-штипка

Коментари

Нема коментари за овој производ.