Нега и безбедност

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Цена:
Цена без ДДВ: 24.899,00 ден
Цена: 24.899,00 ден

Предвидена површина на прочистувањте- од 40-60 м2.

Прочистувач на воздух GocleverCrystal Air Pro
Цена:
Цена без ДДВ: 23.399,00 ден
Цена: 23.399,00 ден

Ултра-тивок и енергетски ефикасен.

Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 15.599,00 ден
Цена: 15.599,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp KC-930EU-W
Цена:
Цена без ДДВ: 15.390,00 ден
Цена: 15.390,00 ден

Предвидена површина на прочистување 20-м2

Gorenje OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 11.990,00 ден
Цена: 11.990,00 ден

Лесно и безбедно подготвување на формула.

Tommee Tippee Апарат за подготовка на млеко(формула)
Цена:
Цена без ДДВ: 11.300,00 ден
Цена: 11.300,00 ден

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат ...

Прочистувач на воздух Sharp FU-Y30EU-W
Цена:
Цена без ДДВ: 11.185,00 ден
Цена: 11.185,00 ден

Овој апарат овозможува состојките кои ги приготвувате да ги ...

Tommee Tippee Готвач на пареа/блендер
Цена:
Цена без ДДВ: 9.900,00 ден
Цена: 9.900,00 ден

Оптимална предвидена површина-15-20 м2.

Прочистувач на воздух Goclever Crystal Air Coral
Цена:
Цена без ДДВ: 8.299,00 ден
Цена: 8.299,00 ден

Готвењето на пареа е најздравиот метод за подготовка на ...

Gorenje BFM900BY Мултифункционален робот
Цена:
Цена без ДДВ: 5.690,00 ден
Цена: 5.690,00 ден

Ги чува шишињата стерилни 24 часа.

Tommee Tippee Електричен стерилизатор
Цена:
Цена без ДДВ: 4.950,00 ден
Цена: 4.950,00 ден

Со можност за подгревање на млеко и оброци, стерилизирање ...

Gorenje K10BY Aqua Station 5 во 1
Цена:
Цена без ДДВ: 4.690,00 ден
Цена: 4.690,00 ден

Ги чува шишињата стерилни до 24 часа.

42320091-e1424021225232
Цена:
Цена без ДДВ: 4.650,00 ден
Цена: 4.650,00 ден

Ултрасоничен модел наменет за потребите на децата.

Laica HI 3011 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 4.290,00 ден
Цена: 4.290,00 ден

Аудио систем за следење на активностите на новороденчињата.

Laica BC2001 Baby phone
Цена:
Цена без ДДВ: 3.999,00 ден
Цена: 3.999,00 ден

Исклучително тивок, обезбедува фино и продолжено испарување.

Laica HI 3012 овлажнувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 3.890,00 ден
Цена: 3.890,00 ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.799,00 ден
Цена: 3.799,00 ден

Ја мери температурата на детето БЕЗ ДОПИР и без стрес (на ...

115-1-z
Цена:
Цена без ДДВ: 3.600,00 ден
Цена: 3.600,00 ден
Страница 1 од 2