BREVI Заштитна ограда за кревет

Преграда за поголема безбедност на вашето дете.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден
Опис

Димензии: должина 158,5, висина 47,5 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.