BABYONO термометар БЕЗ ДОПИР

Ја мери температурата на детето БЕЗ ДОПИР и без стрес (на растојание од 5-15 см од челото).
Цена:
Цена без ДДВ: 3.600,00 ден
Цена: 3.600,00 ден
Опис

*Доколку температурата е висока сигнализира и со звук

*Ја мери температурата за 3 секунди

*Меморијата на термометарот може да сочува 32 претходни мерења

*Големината и дизајнот овозможуваат лесно ракување

*Голем ,Јасен,Осветлен ЛЦД дисплеј

*Едноставен за употреба

6LR61(9V)Батерии вклучени во пакувањето

Коментари

Нема коментари за овој производ.