BABYONO четка за миење шишиња и цуцли

Специјално дизајнирана четка која ги чисти и деловите кои се недостапни.
Цена:
Цена без ДДВ: 160,00 ден
Цена: 160,00 ден
Опис Овозможува темелно чистењ е на шишиња и цуцли

Специјално дизајнирана четка ги чисти и деловите кои се недостапни.

Удобна рачка која лесно се држи во рака.

Изработени од безбедни и трајни материјали.

Коментари

Нема коментари за овој производ.