BABYONO Аспиратор за нос со вакуум

BABYONO Аспиратор за нос со вакуум.
Цена:
Цена без ДДВ: 540,00 ден
Цена: 540,00 ден
Опис

Безбеден и сигурен начин да го извлечете секретот од носето на вашето бебе.

Коментари

Нема коментари за овој производ.