Хранилки

Безбедно и стабилно столче со практични играчки му дава ...

Мини хранилка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.590,00 ден
Цена: 2.590,00 ден

Хранилката Бен е одличен избор за хранење и играње бебето.

Хранилка Ben со панда
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Хранилката Бен е одличен избор за хранење и играње на ...

Хранилка Ben со мече
Цена:
Цена без ДДВ: 2.690,00 ден
Цена: 2.690,00 ден

Изработена од буково дрво со можност за прилагодување на ...

Дрвена хранилка Chef
Цена:
Цена без ДДВ: 3.590,00 ден
Цена: 3.590,00 ден

Препорачана за деца кои седат самостојно (од 6 месеци).

Хранилка Leo
Цена:
Цена без ДДВ: 3.690,00 ден
Цена: 3.690,00 ден

Соодветно за деца кои веќе седат самостојно, постари од 6 ...

Хранилка Tom
Цена:
Цена без ДДВ: 3.790,00 ден
Цена: 3.790,00 ден

Наменето за деца од 6 месеци до 3 години.

Хранилка 3во1
Цена:
Цена без ДДВ: 4.299,00 ден
Цена: 4.299,00 ден

Препорачана за деца кои седат самостојно (од 6 месеци).

Дрвена хранилка Moon
Цена:
Цена без ДДВ: 5.290,00 ден
Цена: 5.290,00 ден

Модерно дизајнирано дрвено преклопно столче што може да се ...

Хранилка Tin
Цена:
Цена без ДДВ: 5.890,00 ден
Цена: 5.890,00 ден

Ексклузивна хранилка која обезбедува оптимални услови за ...

Хранилка Sven
Цена:
Цена без ДДВ: 6.190,00 ден
Цена: 6.190,00 ден

Ексклузивна хранилка која обезбедува оптимални услови за ...

Хранилка Sven
Цена:
Цена без ДДВ: 6.190,00 ден
Цена: 6.190,00 ден

Нејзината посебна карактеристика е можноста за ротирање на ...

Хранилка Exclusive 270°
Цена:
Цена без ДДВ: 6.290,00 ден
Цена: 6.290,00 ден