Количка Brevi Маратон 0+

Погодна за користење од раѓање 0+.
Цена:
Цена без ДДВ: 5.500,00 ден
Цена: 5.500,00 ден
Опис *Во согласност со EN 1888 година, погодна од раѓање 0+

*Алуминиумска рамка, тежина и компактни димензии: само 6,5 килограми

*Наслон кој може да се постави во повеќе позиции, до лежечка.

*Странична рачка за транспорт; Безбедносна брава која штити од случајно отворање кога кочичката е склопена.

*Компактно затворање: нема потреба да се отстрани предната заштитна пречка.

*заштитната пречка може да се отстрани.

*Безбедносни каиши со 5 точки на безбедност

*Подлошка за нозе која може да се прилагоди во 2 позиции

*4 ротирачки предни тркала со систем за блокирање

*4 задните тркала со централизиран систем за сопирање

* Настрешница со прозор и голем џеб за складирање

*Голема кошница складирање

Коментари

Нема коментари за овој производ.