Количка Brevi Millestrade Esprit modular system trio 0m+

Количка Brevi Millestrade комплет количка 3 во 1, комплетот содржи: количка, корпа, седиште за во кола (транспортер), ташна, зимска прекривка и прекривка за дожд.
Цена:
Цена без ДДВ: 31.900,00 ден
Цена: 31.900,00 ден
Опис Количката Brevi Millestrade ви овозможува транспортирање на вашето дете од 0-36 месеци.

Корпата (0-9кг) е удобна и пространа, ултра лесна и се прикачува на рамот од количката со два едноставни клика. Наслонот на грбот може лесно да се прилагоди од надворешна страна.Вентилациона основа за поголема удобност и хигиена.

Седиштето за во кола (транспортер 0-13 кг) е со уникатна удобност, лесно се поставува на рамот од количката и едноставно се прицврстува со каишите во возилото.

Количката е погодна за употреба од раѓање со реверзибилно седиште кое овозможува детето да гледа во родителот или обратно.

*Склопување- чадор систем (во двете позиции).

*Голема настрешница со голем џеб и транспарентно прозорче.

*Функционални и прилагодливи рачки.

*Тапацириот на количката, корпата и транспортерот лесно се одстранува и се пере во машина на 30˚С.

*Торба за пелени со водонепропустлива подлога.

*Прекривка за дожд која се поставува на сите три дела од количкта (количка,корпа,транспортер).

Коментари

Нема коментари за овој производ.