Количка Brevi Boomerang 0m+

Количка Brevi Boomerang со транспортер 0m+ во три бои.
Цена:
Цена без ДДВ: 25.600,00 ден
Цена: 25.600,00 ден
prodotti-fade
boomerang 233-20131001185112
boomerang 398-20131001183538
Опис Boomerang е новата градска количка , совршена за во град и за патување, со широк спектар на иновации.

*Можност за поставување на транспортер (седиште за во кола 0-13 кг).

*Сигурна компактност и исклучителен механизам на склопување.

*Најдобра во својата класа и удобност, лесна за ракување.

*Елегантен и стилски дизајн.

*Лесна за маневрирање, дури и со една рака.

*Лесна алуминумска структура: само 7,5 кг.

*Во комплет со количката доаѓа прекривка за дожд и зимска прекривка .

* Предни ротирачки тркала со можност да ги фиксирате со притискање без да се наведнувате.

Кога е склопена количката има рекордно мали димензии: 39 х 52 х 61.5 цм.

Благодарение на иновативниот дизајн количката може да се вклопи и во најмалиот градски автомобил.Количката е наменета за новороденчиња и деца до 15 кг.

Boomerang количката е добитник на REDDOT DESIGN AWARD 2013, која што е една од најважните награди за дизајн.Во 2012 година повеќе од 15.000 производи беа во конкуренција од над 70 земји.

Коментари

Нема коментари за овој производ.