V-tech лампа 0+

Музичка играчка која лесно може да се прикачи на бебешкото креветче.
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден
vtech-lullaby-light-up-lamp-2_zpsd9f8ebfb
419iu4xqapl
Опис Има 3 опции кои ќе му овозможат на вашето бебе да ги чуе природните звуци и познатите приспивни песнички. Светлото ги менува боите во ритамот на музиката со што му овозможува на детето да ја развива очната координација. Содржи регулатор на јачината на звук.

Коментари

Нема коментари за овој производ.