V-tech Музички прстени

Со поставување на прстените на носачот детето ќе слуша забавни фрази и песнички.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.390,00 ден
Цена: 1.390,00 ден
Опис Со поставување на прстените на носачот детето ќе слуша забавни фрази и песнички. Со притискање на мајмунчето ќе учи бои, броеви, форми и ќе слуша фрази кои ќе го поттикнуваат да си игра.

*Со редење на 5-те колоритни прстени детето ќе учи.

*Со поставување на прстените на базата детето ќе открива забавни звуци, интерактивни фрази и песнички.

*Со притискање на малото мајмунче ќе ги учи боите, броевите, формите и ќе ги слуша фразите кои ќе го поттикнуваат да игра.

*Содржи 4 песнички и 10 мелодии.

*Помага во развивање на моториката, детето учи причина – последица, развој на говорот.

*Димензии 24,3/41,8/31,5см

*Работи со батерии 2 ААА вклучени во производот.

*Препорачана возраст 6+

Коментари

Нема коментари за овој производ.