V-tech Музичка Книга

Помага во рано развивање на јазикот, моториката и концептот за учење да чита.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.390,00 ден
Цена: 1.390,00 ден
Опис Оваа книга содржи 6 популарни песнички, 6 страни кои се прекрасно илустрирано и детето ќе може да се забавува гледајки ги содржините и пеејки заедно со неа.

Забавните звуци и реченици со светлечките копчиња ќе го поттикнат бебето на интеракција.

Помага во рано развивање на јазикот, моториката и концептот за учење да чита.

Квалитетната пластика е дизајнирана да биде трајна, лесна за чистење за да може бебето да си игра одново и одново.

Работи на батерии 2 ААА кои се вклучени во пакувањето.

Препорачана возраст: 3-24 м

Коментари

Нема коментари за овој производ.