V-tech Активен центар 3-in-1

Ја развива моториката и ја поттикнува желбата за истражување
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден
0129492_cf0001
41mysow05vl._sx300_
Опис Little Friendlies 3-in-1 бебе центарот е комбинација од бебешка вежбална, забавен панел и проодувалка. Содржи 2 режими на играње. Детето ќе го истражува светот и музиката, ќе слуша различни фрази, песни и мелодии додека лежи или кога ја користи оваа играчка како проодудувалка.

Оваа играчка содржи многу интерактивни делови вклучувајќи ги и пиано копчињата, висечките играчки, книгата кој аможе да ја прелистува, топчето кое може да го врти и механичките месечина и ѕвезда. Сензорот за движење ќе ги активира забавните звуци и музиката кога е во позиција на проодувалка.

*Го запознава детето со броеви, форми, бои, музички ноти и животни.

*Сонцето кое свети и му го привлекува вниманието на детето со што го поттикнува да игра.

*Содржи 4 песнички за пеење и 20 мелодии.

*Ја развива моториката, го учи на причина – последница ефектот, го поттикнува да истражува и употребува.

Работи со батерии: 2 х АА (вклучени во пакувањето)

Препорачана возраст 0+ м.

Коментари

Нема коментари за овој производ.