Скокачки животни

Со притискање на типката, излегува животно.
Скокачки животниСкокачки животни
Цена:
Цена без ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Опис За развој на фината моторија, сензорските способности и когнитивниот развој.

Димензии: 28.5 x 16.0 x 12.6 cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.