Музичка играчка за на креветче

Играчката се става на детското креветче и со притискање на копчињата се појавуваат анимирани ликови.
_________________4ea80e67def4d.jpg_________________4ea80e67def4d.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 1.200,00 ден
Цена: 1.200,00 ден
Опис

Играчката се става на детското креветче и со притискање на копчињата се појавуваат анимирани ликови, со кои Вашето најмало ќе се забавува. Работи на три “АА“ батерии, вклучени со играчката!

Коментари

Нема коментари за овој производ.