Babyono играчка со звук

Идеална за малите рачиња на вашето бебе.
Цена:
Цена без ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден
Опис Кога ќе ја протресе играчката бебето е слушне интересни звуци.

Освен што ќе го забавува бебето тоа воедно и ќе ги развива сетилата за допир и слух.

Ќе го учи на емпатија и интеракција

Ќе го поттикне социјалниот и емоционалниот развој

Формата на животно ќе му го зголеми интересот, фокусот и вниманието.

Коментари

Нема коментари за овој производ.