Babyono играчка со звук

Ја развива визуелната, звучна и моторна координација.
Цена:
Цена без ДДВ: 390,00 ден
Цена: 390,00 ден
Опис *Звукот при стискање ќе гопривлече вниманието на бебето

*Му помага на бебето да ги вежба моторните и мануелни вештини (зграпчување, подавање од една рака во друга и сл.)

*Разнобојноста и текстурата на текстилот ке го поттикне развојот на детето

*Содржи глодалка која ке му помогне во периодот на никнување на заби

*Во согласност со Европските нормативи и стандарди

Димензија: 23 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.