Babyono играчка буф

Мека играчка за гушкање.
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Опис Должина: 25 см

Овој мек буф ќе го стимулира вашето дете да игра, ќе го учи на емпатија и интеракција. Ќе го развива социо емоционалниот развој.

Формата на оваа играчка ќе му го задржи вниманието и ќе ја развива концентрацијата на детето. Одлична играчка за играње и учење во исто време.

Ја развива детската фантазија и му дава чувство на сигурност.

Коментари

Нема коментари за овој производ.