Чекан и топки

Игра за развој на детските моторни способности.
Чекан и топкиЧекан и топки
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Опис Играта содржи три топчиња и чекан.

Димензии: 25.6 x 12.45 x 12.5 cm

За развој на фината моторика и когнитивен развој.

Коментари

Нема коментари за овој производ.