Babyono музичка играчка

Едукативна и мултифункционална играчка.
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Опис ЕДУКАТИВНА:Ги стимулира бебешките сетила за вид и слух.

Музичките звуци му помагаат да ја воочи разликата помеѓу различните звуци и јачина на звук.

Овие живописни играчки – животни му овозможуваат на бебето да ги распознава нивните силуети.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА:

Го привлекува вниманието на бебето и му го задржува вниманието.

Има смирувачки ефект и помага полесно да се смири детето и да заспие.

*Во согласност со Европските нормативи и стандарди

Коментари

Нема коментари за овој производ.