Балон Среќен прв роденден

Честитајте го првиот роденден со прекрасен балон со порака.
Балон Среќен прв роденденБалон Среќен прв роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Одлично изненадување за вашите најмили.

Хелиумски балон "Среќен роденден" со димензија 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.