fbpx

Честитки

Балон за честитање на матурирање или дипломирање.
ЧеститкиЧеститки
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.