Балон Среќни празници

Честитајте ги празниците со хелиумски балон со порака „Среќни празници“.
Балон Среќни празнициБалон Среќни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис

Развеселете ги саканите со хелиумски балон со порака „Среќни празници“.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.