fbpx

Балон Сјај

Прекрасен балон во сјајна сребрена боја со кој ќе ги израдувате вашите најблиски.
Балон Сјај
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис

Прекрасен балон во сјајна сребрена боја со кој ќе ги израдувате вашите најблиски.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.