fbpx

Балон Невеста

Балон за честитање брак на младоженците.
Балон НевестаБалон Невеста
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.