fbpx

Балон Моминска вечер

Одлично изненадување за моминската вечер.
Балон Моминска вечерБалон Моминска вечер
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис Приредете им одлично роденденско изненадување на вашите најмили, подарувајќи им прекрасен хелиумски балон.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.