fbpx

Балон Љубов

Прекрасен подарок за вашите сакани, жолт хелиумски балон во форма на срце, со кој пријатено ќе ги изненадите.
Балон Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден
Опис

Бидете поинакви од другите и изразете ја вашата љубов подарувајќи прекрасен хелиумски балон во форма на срце, во жолта боја.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.