MUHLER MHT-888G тостер грил

Голем тостер, со грил плочи и нелеплива површина.
MUHLER MHT-888G тостер грилMUHLER MHT-888G тостер грил
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден
MUHLER MHT-888G тостер грил
MUHLER MHT-888G тостер грил
Опис - Грил плочи

- Нелепливи плочи

- ‘On’ and ‘Ready’ индикатор

- Автоматска контрола на температура

- гумени ногички

- Сталак за компактна храна

- 750W, 230V/50Hz

Коментари

Нема коментари за овој производ.