Iskra MG-2 мини тостер

Електричен мини тостер.

Iskra MG-2 мини тостерIskra MG-2 мини тостер
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Iskra MG-2 мини тостер
Iskra MG-2 мини тостер
Iskra MG-2 мини тостер
Iskra MG-2 мини тостер
Iskra MG-2 мини тостер
Iskra MG-2 мини тостер
Опис Моќност: 800W;

Нелепливи плочки;

Светлосен индикатор;

Изолирана горна површина за заштита од висока температура;

Боја: црна или бела

Гаранција: 1 година

Коментари

Нема коментари за овој производ.