Conti тостер Granitost CG-915

Голем тостер со нелеплива површина.

Conti тостер Granitost CG-915Conti тостер Granitost CG-915
Цена:
Цена без ДДВ: 2.790,00 ден
Цена: 2.790,00 ден
Conti тостер Granitost CG-915
Conti тостер Granitost CG-915
Опис 1750W

6 тоста

Отстранливи гранитни плочи

Се отвара на 180 ° горниот дел како за скара

Прилагодлива висина

Вертикално складирање

Термостат и предупредувачко светло

Копче за поставување на топлина на 5 нивоа

Коментари

Нема коментари за овој производ.