MONDIAL CH-01 Електрична скара

Отворена електрична скара.

MONDIAL CH-01 Електрична скараMONDIAL CH-01 Електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 2.899,00 ден
Цена: 2.899,00 ден
MONDIAL CH-01 Електрична скара
MONDIAL CH-01 Електрична скара
Опис Моќност 2000 W.

Голема површина за готвење од 48x30 см.

Сад за маснотиите од не'рѓосувачки челик со индикатор за нивото на водата.

Прилагодлива височина на алуминиумска решетка.

Различни јадења: месо, риба, морски плодови, зеленчук, итн ... Здрава и вкусна храна.

Квалитетни материјали и долго траење.

Високопрецизен термостат.

Светло за вклучување / исклучување.

Отстранлив сад за лесно чистење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.