Iskra GR-810 Плинска скара

Преносна и лесна скара.
Iskra GR-810 Плинска скараIskra GR-810 Плинска скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден
Iskra GR-810 Плинска скара
Iskra GR-810 Плинска скара
Опис Моќност: 2.55kW

Дијаметарот на површина за печење: Ø 44 cm

Отстранливa емајлиранa плотна со рачки

Пренослива и лесна

Регулатор на притисокот за плин

За надворешна употреба

Поврзување за гас: 8 mm

притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37

Димензии на пакување (во мм): 459 (H) x 463 (Ш) x 141 (Д)

Тежина: 6,11 кг

Коментари

Нема коментари за овој производ.