Gorenje TG2514B електрична скара

Отворена електрична скара.
Gorenje TG2514B електрична скараGorenje TG2514B електрична скара
Цена:
Цена без ДДВ: 3.790,00 ден
Цена: 3.790,00 ден
Gorenje TG2514B електрична скара
Gorenje TG2514B електрична скара
Gorenje TG2514B електрична скара
Опис Алуминиум

Еднострани плочи што се вадат

XXL

Температурни нивоа: 5

Отворена скара

Индикатор за температура

Едноставно печење

Гумени ногарки за стабилност

Одводен канал за истекување на маслото

Рачка за носење

Сигурносно затварање

Ладни рачки

Моќност на грејачот: 1.400 W

Куќиште: Не'рѓосувачки челик

Ширина на зоната за печење: 37 cm

Длабочина на зоната за печење: 27 cm

Димензии (ШxВxД): 53,5 × 7,4 × 28,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,8 × 9,6 × 32,5 cm

Нето тежина на апаратот: 3,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

Приклучна моќ: 1.400 W

Коментари

Нема коментари за овој производ.