Соковник Rohnson R 452

Ги обработува сите видови на овошје, зеленчук, ореви, билки...
Соковник Rohnson R 452 Соковник Rohnson R 452
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден
Соковник Rohnson R 452
Соковник Rohnson R 452
Опис Карактеристики на производот:

Потрошувачка на енергија 150 W

80-90 вртежи во минута

до 50% повеќе сок за помалку време

повеќе антиоксиданси, подобар вкус и поголема свежина

одржување на сите важни хранливи материи

ги обработува сите видови на овошје, зеленчук, ореви, билки, итн

голема корпа за отпадоци

анти - лизгава подлога

капацитет 1 литар

тежина 4,5 kg

модерен дизајн

Гаранција 1 година

Коментари

Нема коментари за овој производ.