fbpx

Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат патентираната Plasmacluster ion технологија со ХЕПА филтрирање, со што се добива поздрава и посвежа околина.
Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздухSharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден
Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Sharp FU-Y30EU-W Прочистувач на воздух
Опис Карактеристики:

• Погоден за простории до 21m2

• Активно чистење на воздухот со позитивни и негативни јони

• Пасивно чистење на воздухот преку Хепа филтер

• Анти микробактериски филтер

• Фитер за мирис со активен јаглен

• Мала потрошувачка на електрична енергија

• Ниско ниво на бучава

Без разлика дали ни се допаѓа или не, денеска го поминуваме голем дел од денот во затворен простор. Затоа, важно е да се задржи воздухот во затворени простории свеж и здрав и за нашиот нос и за респираторниот тракт. Подобрениот квалитет на изолацијата на нашите домови, за жал, има негативно влијание врз нашиот квалитет на внатрешниот воздух. Алергиските реакции, настинки и главоболки се поврзани или влошуваат во затворен простор. Астма, поленска треска, алергија на прашина и главоболки може да бидат резултат. Доброто чистење на воздухот е толку важно.

Како функционира Sharp Plasmacluster воздушниот прочистувач FU Y30EUW?

Редовните прочистувачи на воздухот само го филтрираат воздухот што влегува во протокот на воздух. Прочистувачот на воздух Sharp Plasmacluster го филтрира целиот воздух во собата. Нејзиниот опсег е многу поголем и функционирањето е поефективно: дури и зад софата и под мебел.

Што се случува?

• Со Plasmacluster прочистувачи на воздух, јони се шират низ целиот простор за да го направат своето прочистување на воздухот

• Истовремено, јони го намалуваат воздухот во тој простор и автоматски го одржуваат нивото на влажност со брзина што е најоптимална за луѓето, имено помеѓу 55% ​​и 65%.

Ова двојно дејство го прави прочистувањето на воздухот, уште повеќе, ефективно, бидејќи честичките на водата се придржуваат на плазмакластерските јони. Заедно со водата, тие се вовлечени длабоко во ткаенините: така, на пример, мириси од завеси, постелнина и теписи се целосно отстранети.

Што е резултат на прочистувач на воздух Sharp Plasmacluster FU Y30 EUW?

Само со плазма кластери ефектот е трикратен:

• Прочистувањето се одвива во целиот простор

• Несаканите честички се расчленети

• Клеточните ѕидови на микроорганизмите се оштетени

Делови од чад од цигари, издувните гасови и, на пример, потењето тука се распаѓаат во безопасни супстанции, кои вообичаено се веќе присутни во (чистиот) воздух. Исто така, бактериите, габите, вирусите и клеточната прашина се обраќаат на јони и се безопасни. На пример, мртвото куќиште за прашина, сепак, нормално ќе се вдишува, но повеќе нема да предизвика алергиска реакција по изложеноста на плазмакластерните јони. Големо олеснување за луѓе со чувствителен респираторен систем и одредени алергии!

Опис

- Површина прибл. 21 m² (се препорачува)

- Плазмакластер јони со висока густина и прочистување на воздухот на вентилаторот

- HEPA филтерот зафаќа до 99,97% од алергените и честичките

- Со патентирана технологија која ги намалува бактериите, вирусите, бактериите, мувлата и мирисите

- Анти-микробен HEPA-филтер: висока ефикасност при собирање на прашина

- Едноставен за употреба контролен панел

- 3 Фан операции: тивок, среден и макс

- Големини: 356x180x510

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди