fbpx

Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат патентираната Plasmacluster ion технологија со ХЕПА филтрирање, со што се добива поздрава и посвежа околина.
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Цена:
Цена без ДДВ: 37.200,00 ден
Цена: 37.200,00 ден
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A60EUW
Опис Клучни карактеристики

• Погоден за простории до 48

• Активно чистење на воздухот со позитивни и негативни јони

• Пасивно чистење на воздухот преку Хепа филтер

• Анти микробактериски филтер

• Фитер за мирис со активен јаглен

• Навлажнување на воздухот

• Долготрајни филтри (10 години)

• Мала потрошувачка на електрична енергија

• Ниско ниво на бучава

Клучни карактеристики

Применлив простор (без навлажнување) m² 48

Операција со инверторот

Систем за пречистување на воздухот со висока густина на PCI генератор и вентилатор

Влажна (магла) функција

Максимален капацитет на проток на воздух без навлажнување (m³ / час) 396

Plasmacluster јонски режими

Брзини на вентилаторот 3 (Max / Med / Low)

Ниво на бучава во режим на чистење високо / средно / ниско 49/40/19

Специјална програма

Ион туш

Полен

Моќ, потрошувачка и напон

Напон / фреквенција 220-240 V / 50/60 Hz

Моќност при подготвеност 0.9 W

Димензии и тежина

Тежина (кг) 11

Мерки (Ш x Д x В) во мм 416x295x643

Овлажнувач

Функција за успокојување

Максимален капацитет за влага (ml / час) 730

Капацитет на резервоар (литар) 4

Сензор

Мирис

Прашина

Температура

Влажност

Сензитивно прилагодување

Автоматско функционирање врз основа на сензорот (ите)

Прашина монитор

Екран

Индикатор за чист знак

Копче ON / OFF за прикажување

Индикаторско светло за Plasmacluster

Индикатор за резервоарот за вода

Филтри

Пред-филтер

Дезодорација , да се мие деодоризирање

Филтер за магла или филтер за вулканизација

ХЕПА филтер

Филтерски век на траење, HEPA, филтер со активен јаглерод до 10 години

Времетраење на филтерот, магла или навлажнување до 10 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди