Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW

Прочистувачите на воздух од SHARP ја комбинираат патентираната Plasmacluster ion технологија со ХЕПА филтрирање, со што се добива поздрава и посвежа околина.
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Цена:
Цена без ДДВ: 25.599,00 ден
Цена: 25.599,00 ден
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
kc-a40euw-1-500x50079
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Прочистувач на воздух Sharp KC-A40EUW
Опис Клучни карактеристики

Применлив простор (без навлажнување) m² - 26

Операција со инверторот

Систем за пречистување на воздухот со висока густина на PCI генератор и вентилатор

Овлажнувач (магла) функција

Максимален капацитет на проток на воздух без овлажнување (m³ / час) 216

Plasmacluster јонски режими

Брзини на вентилаторот 3 (Max / Med / Low)

Ниво на бучава во режим на чистење високо / средно / ниско 46/40/16

Специјална програма - Ион туш

Моќ, потрошувачка и напон

Напон / фреквенција 220-240 V / 50/60 Hz

Моќност при подготвеност 0.9 W

Димензии и тежина

Тежина (кг) 8.1

Мерки (Ш x Д x В) во мм 382x242x570

Максимален капацитет за влага (ml / час) 450

Капацитет на резервоар (литар) 3

Сензор

Прашина Да

Температура Да

Влажност Да

Сензитивно прилагодување Да

Автоматско функционирање врз основа на сензорот (ите) Да

Прашина монитор Да

Екран

Индикатор за чист знак Да

Копче ON / OFF за прикажување Да

Индикаторско светло за Plasmacluster Да

Индикатор за резервоарот за вода Да

Филтри

Пред-филтер Да

Дезодорација Да, може да се мие

Филтер за магла или филтер за вулканизација Да

ХЕПА филтер Да

Коментари

Нема коментари за овој производ.