Прочистувач за воздух Blueair Pure 411

Оптимална предвидена површина до 15 м2
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Цена:
Цена без ДДВ: 8.999,00 ден
Цена: 8.999,00 ден
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Прочистувач за воздух Blueair Pure 411
Опис 360 степени на ефикасно делување на уредот

Моќ на прочистување на штетни материи од воздухот 99%

Промена и филтрирањте на воздухот во предвидената површина- 5 пати

Прочистувањте на:чад-180 м3 на час

Прашина-200 м3 на час

Полен 200 м3 на час

Мириси, алергени, мувла и други штетни материи

Уредот користи хепа филтер и филтер со активен jаглен

Лесно променливи филтри

Избор на повеќе бои,

Димензии-425/200/200

Тежина 1,25 кг

Компактен, идеален за користење во домот, детски соби, спални, канцелариjа, ординации, соби каде што се пуши...

Бучавост 17-46 децибели

Коментари

Нема коментари за овој производ.