Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i

Наменет за простории до 26м2, се поврзува преку Wi-fi директно со вашиот мобилен уред.
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280iПрочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Цена:
Цена без ДДВ: 30.550,00 ден
Цена: 30.550,00 ден
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Прочистувач за воздух Blueair CLASSIC 280i
Опис Со седиште во Стокхолм, Шведска, Blueair, е лидер во снабдување на најдобрите прочистувачи на воздух за оние кои сакаат да дишат подобро и водат поздрав живот. Присутни се низ целиот свет, и нивните високо квалитетни решенија се енергетски ефикасни и одговорно изработени. Blueаir го обликува начинот на кој светот дише. Дишењето на чист воздух е човеково право -правејќи ги луѓето да се чуствуваат посвесни и поживи -денес и утре.

Наменет за простории до 26м2, се поврзува преку Wi-fi директно со вашиот мобилен уред. Потребно е да ја инсталирате бесплатната апликација за Andorid или iOS уредот. Има филтер за честички, филтер за чад. Филтер за честички се наменети за отстранување нa: PM 2,5 честички, полен, прашина, влакна од домашни миленици, мувла, бактерија / вирус, прашински грини. Филтерот за чад се наменети за отстранување дополнитлено на: VOCs, хемикалии, мириси од готвење и лад.

Карактеристики: True HEPA перформанси, овозможени со HEPASilent Technology со филтрација на честички и електростатски полнеж, заробува 99.97% од воздушните загадувачи; алергени, спори од мувла, прашина, перут од миленичиња, хемиски испарувања и мириси, чад и полен, Поврзување со паметен уред преку Wi Fi со слободната апликација Blueair Friend достапна на Play Store (Android) и App Store (IOS), Намалување на Озон-систем за прочистување на воздух HEPASilent, 3 брзини на вентилаторот и тивко работење за користење во детски соби, спални и канцеларии, SmokeStop филтер со активен јаглен за отстранување на мириси од чад, миленичиња, храна и VOCs (нестабилни органски соединенија), Работа во автоматски мод врз основа на податоците за квалитетот на воздух прочитани од Blueair Aware и користење на мобилната апликација Blueair Friend, За мали и средни простории помеѓу 20 м2 и 26 м2, AHAM рангирано за 26 м2

Овој модел има интегриран Blueair Aware идникатор за квалитет на воздух и има опција да работи во Auto Mode т.е. според количината на загаден воздух во просторијата да работи со појак интензитет или доколку е чист да го намали интензитетот за проичстување.

Коментари

Нема коментари за овој производ.