fbpx

Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC

Blue Pure 221 Air Purifier со филтер за честички и активен јаглен за намалување на алергени мириси и ПМ честички 2.5, перлив предфилтер, простории со голема површина 50 м2.

Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Цена:
Цена без ДДВ: 21.399,00 ден
Цена: 21.399,00 ден
Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Прочистувач за воздух Blueair PURE 221PAC
Опис Оптимална ефикасност до 50 м2

Прочистување и преработка на воздухот во предвидената оптимална квадратура-5 пати

Моќ на задржувањте на штетни материи

Полен-590 м3/ч

Чад 590 м3/ч

Прашина-590 м3/ч

Мириси, алергени, мувла и др. Штетни материи

Димензии-516/330/330

Додатни филтри кои ги користи-филтер со активен jаглен, хепа филтер

Индикатор за филтер

Три нивоа на работа

Ниво на бучност-31-56 дб

Уникатен модерен дизаjн-избор на повеќе бои

Лесно ракување со уредоt, едно копче

Лесно отстранување и менување на филтер

360 степени делување во просторот

Идеален за домашни услови, простории каде што се пуши, канцеларии, ординации,

Прочистување на 99,97% штетни материи од воздухот

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди