Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух

Ултра-тивок и енергетски ефикасен.
Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздухMi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден
Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух
Опис Трослоен филтер

Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, прашина, честички, човечки и животински влакна.

Smart уред

Апликацијата Mi Home овозможува да го надгледувате квалитетот на воздух во Вашиот дом директно од телефон во секое време и да го користете Вашиот телефон како далечинско за вклучување, исклучување и префрлување на различен режим според моменталните потреби. Дополнително уредот Ви овозможува да ја измерите загаденоста, влажноста и температурата на воздухот во Вашиот дом. Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за да го одржува воздухот секогаш чист и свеж.

Брзо прочистување

Цилиндричниот филтер од 360 ° го прочистува воздухот поефикасно од секоја насока во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310m3 / h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се само 10 минути за да го циркулира прочистениот воздух во Вашата соба.

Ултра-тивок и енергетски ефикасен

Уредот троши од 1,5W-35W. Споредбено троши струја колку само една LED светилка.

Спецификации:

- Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)

- Wi-Fi модул

- Сензор за квалитет на воздух SHINYEI (Japan)

- Сензор за топлина и влажност на воздухот Sensirion AG (Switzerland)

- Потрошувачка од 1.5 W од 35 W

- 360 степени филтрација

Коментари

Нема коментари за овој производ.