fbpx

Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L

Погодна за чистење на камини, печки, скари и оџаци.
Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20LПравoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L
Цена:
Цена без ДДВ: 4.990,00 ден
Цена: 4.990,00 ден
Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L
Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L
Правoсмукалка за пепел Iskra ZN1601-20L
Опис • Моќност: 1000W

• напон: 220-240V ~ 50Hz

• Всисна сила: 17 kPa / 170mBar

• капацитет на контејнерот: 20L

• Алуминиумска вшмукување цевка: 1м

• Функција на дување

• Лесна контрола

• Филтер кој лесно се мие

• Соодветна рачка на горниот дел на уредот

• погоден за чистење на камини, печки, скари и оџаци

• 24 месеци гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди